PROIZVODNJA
I USLUGE

Naše usluge obuhvataju širok izbor aktivnosti koje pokrivaju sve etape gradnje plovnih sredstava i oslanjaju se na visoko stručne kadrove, savremene metode i kvalitetnu opremu i alate.

NOVOGRADNJA

Sa preko trideset godina iskustva u izgradnji raznovrsnih brodova različitih namena, sigurni smo da možemo da ponudimo idejna rešenja za Vaše projekte. Prilikom realizacije projekata angažujemo profesionalni tim inženjera i stručnjaka koji će ispuniti sve Vaše zahteve. Uz to, pružamo Vam garanciju kvaliteta i dogovorenog roka isporuke.

REKONSTRUKCIJA

Naš tim vrši redizajn i obnavlja postojeće brodove u nove tehničke i funkcionalne zahteve, shodno Vašim potrebama i željama. Kako izgleda jedan ovakav proces možete pogledati na našem oficijalnom videu, a rezultate našeg dugogodišnjeg rada na poslovima rekonstrukcije plovila, možete pogledati u sekciji reference.

REMONT

Nepredvidivi i nekada neizbežni, kvarovi mogu da nanesu veliku štetu za poslovanje vlasnika brodova. U takvim slučajevima, naše stručno osoblje reaguje u najkraćem mogućem roku i sa visoko kvalitetnim alatima i opremom, odstranjuje sve vrste kvarova brzo i efikasno. Bilo da se radi o rutinskim pregledima ili o velikim remontima, od nas možete da očekujete garanciju na kvalitet i ispoštovan dogovoreni rok isporuke.

IZRADA BRODSKE OPREME

Pritezna vitla

Stepeništa

Sohe

Rukohvat

Čamci

Tank pitke vode

Bitve

Tank fekalija

Pristupni mostovi

Tank goriva

PLUTAJUĆI OBJEKAT U PRIVREDNE SVRHE

U pripremi…

PLOVNI PRISTAN ZA BRODOVE

U pripremi…