PROIZVODNJA
I USLUGE

Naše usluge obuhvataju širok izbor aktivnosti koje pokrivaju sve etape gradnje plovnih sredstava i oslanjaju se na visoko stručne kadrove, savremene metode i kvalitetnu opremu i alate.

NOVOGRADNJA

Sa preko trideset godina iskustva u izgradnji raznovrsnih brodova različitih namena, sigurni smo da možemo da ponudimo idejna rešenja za Vaše projekte. Prilikom realizacije projekata angažujemo profesionalni tim inženjera i stručnjaka koji će ispuniti sve Vaše zahteve. Uz to, pružamo Vam garanciju kvaliteta i dogovorenog roka isporuke.

REKONSTRUKCIJA

Naš tim vrši redizajn i obnavlja postojeće brodove u nove tehničke i funkcionalne zahteve, shodno Vašim potrebama i željama. Kako izgleda jedan ovakav proces možete pogledati na našem oficijalnom videu, a rezultate našeg dugogodišnjeg rada na poslovima rekonstrukcije plovila, možete pogledati u sekciji reference.

REMONT

Nepredvidivi i nekada neizbežni, kvarovi mogu da nanesu veliku štetu za poslovanje vlasnika brodova. U takvim slučajevima, naše stručno osoblje reaguje u najkraćem mogućem roku i sa visoko kvalitetnim alatima i opremom, odstranjuje sve vrste kvarova brzo i efikasno. Bilo da se radi o rutinskim pregledima ili o velikim remontima, od nas možete da očekujete garanciju na kvalitet i ispoštovan dogovoreni rok isporuke.

IZRADA BRODSKE OPREME

Pritezna vitla

Stepeništa

Sohe

Rukohvat

Čamci

Tank pitke vode

Bitve

Tank fekalija

Pristupni mostovi

Tank goriva

BROKERSKE USLUGE

Uslužno vršimo tehnički pregled, procenu vrednosti i posredovanje u kupovini i prodaji plovnih objekata, brodske opreme i mašina.